Info

Yritys

Weari valmistaa vaatteita ja asusteita vauvasta vaariin. Kaikki tuotteet ovat kotimaista, korkealaatuista käsityötä. Käytetyt kankaat ovat laadukkaita ja suurimmaksi osaksi kotimaisia. Vaatteiden valmistus tapahtuu vankalla yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

Wearin tuotteita voit tilata puhelimitse 040-5779482 (soitto, tekstiviesti tai whatsapp-viesti) tai sähköpostilla waivihkaa@hotmail.com.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24% ja kaikista ostoista tulee mukaan kuitti.
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuksen/laskun tilauksen vastaanottamisesta.

Toimitustavaksi on mahdollista valita myös nouto, jolloin tuotteet noudetaan Ylöjärveltä. Noudosta on aina sovittava etukäteen.
Ulkomaille ja Ahvenanmaalle postitan tuotteet Itellan voimassa olevan hinnaston mukaisesti, joten ulkomaille tilatessasi laita minulle sähköpostia osoitteeseen: waivihkaa (at) hotmail.com, jolloin lähetän sähköpostitse laskun, jossa toimituskuluerittely.

Weari ei vastaa jos tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy Wearista riippumattomista seikoista johtuen.

Koska tuotteet ovat käsityönä valmistettuja, jokainen tuote on yksilöllinen eikä kahta täysin samanlaista ole. Otathan myös huomioon, että tilaamasi tuote saattaa hieman poiketa tuotekuvasta.

 

Tilaustuotteet ja maksuehdot

Tilauksen yhteydessä kerro tarkasti mitä haluat tilata. Mikä tuote, kangas, väri, koko jne. Varmistan kankaan saatavuuden, toimitusaikataulun sekä postikulut.

Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Tilaustuotteiden valmistus aloitetaan maksusuorituksen näkyessä tilillä. Maksusuoritukset maksetaan yrityksen tilille:

Tilauksen valmistumista ja käsittelyä voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta waivihkaa@hotmail.com sekä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta: 040-5779482

Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitan etusivulla.

Mikäli et löydä valmiista tuotteista sopivaa mallia, kuosia tai kokoa, kysy rohkeasti sopivaa tuotetta puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Vaihto ja palautus

Tilauksesta valmistetuilla tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Jos tuotteessa on materiaali/valmistusvirhe ota sähköpostitse yhteyttä ennen palautusta. Viallinen tilaustuote ensisijaisesti  korjataan tai vaihdetaan vastaavaan virheettömään.

 

Toimituskulut

- Toimituskulut postilla n. 2 euroa /tilaus, riippuen tilauksen koosta ja painosta.
- Noudettaessa ei toimituskuluja.

 

Yhteystiedot:

Wiivi Rask/Tmi WEARI

Viljakkalantie 132

33480 YLÖJÄRVI

p. 040-5779482

waivihkaa@hotmail.com